Leaderboard
728x15

Gewichtige liefde!!

Large Rectangle

Een paar weken geleden was ik met iemand zoom in Wildlands om te fotograferen!
zo kwamen we op een gegeven moment bij de Nijlpaarden, we waren helemaal opgewonden want we dachten daar een paring te kunnen fotograferen.

Een van de Nijlpaarden was erg opgewonden en beklom een vrouwtje, hij zag er erg verliefd uit en
kroelde helemaal over haar heen...en dat is best wel zwaar als er een mannetje boven op je ligt
van zo'n 3200 kilogram, maar het vrouwtje maalde er niet om en bleef roerloos liggen, het leek alsof ze een smile op haar gezicht had, ze genoot!!Wisten wij veel!

We waren gespannen aan het fotograferen, ik had dit nog nooit gezien. De spanning moet van onze gezichten af te lezen zijn geweest want opeens stond er een vrijwilliger van Wildlands naast ons, hij vertelde ons tussen neus en lippen door dat het 2 vrouwtjes waren! We belanden gelijk weer met beide voeten op de grond....pfffff blijkt er van de zes nijlpaarden maar 1 mannetje te zijn en die is ook nog eens gecastreerd...hij lag een stukje verder op lekker in het zonnetje te genieten! 

Maar goed na deze mededeling zijn we toch lekker doorgegaan met fotograferen, de liefde van deze 2 vrouwtjes voor elkaar kun je van onderstaande foto's aflezen.























ze vinden elkaar erg lief!





Conclusie: Niets is was het lijkt! Ook in de dieren wereld schijnt de liefde tussen 2 vrouwtjes of 2 mannetjes heel normaal te zijn, net als bij mensen.





wil je de foto's in een lightbox zien, klik dan op de eerste foto!

Iedereen hartstikke bedank voor de reacties bij de vorige blog van de botanische Tuin Utrecht
Banner