Leaderboard
728x15

Nationaal Park de Hoge Veluwe!!

Large Rectangle

We hebben een jaarkaart gekocht van Nationaal Park de Hoge Veluwe en afgelopen zondag een dagje rond gereden in het prachtig park om wat foto's te maken. Eerst in het hutje gekeken bij Otterloo, die was al bezet, toen naar Hoenderloo gereden, ook een mooi hutje, maar daar zitten nooit vogels, toen zo maar wat rond gereden, hier en daar liepen wat herten, maar veel te ver weg om er foto's van te maken. Toen toch maar weer terug gereden naar Otterloo en naar het hutje gelopen..Daar zaten 2 dames te fotograferen.
na wat overleg wilden ze hun plekje wel aan ons afstaan!! Het bleek dat zij dichtbij het park woonden en daar vaak kwamen, toen ze hoorden dat wij helemaal uit Groningen kwamen, maakten ze met liefde het hutje voor ons vrij...Erg lief, nog bedankt dames!!

Het was er donker dus hoge ISO, maar toen we wat gewend waren lukte het toch aardig, onderstaand wat foto's van soorten die ik niet regelmatig voor m'n lens krijg!!




Zwarte Mees!






Vlaamse Gaai


Boomkruiper.




Glanskopje.




Hier ben ik wel erg blij mee, het Kuifmeesje, had het zelfs nog nooit gezien.




Grote Bonte Specht.





Boomklever.


Daarna nog het hutje bij de uitgang van Schaafsbergen opgezocht en gevonden, maar we vonden het  te laat om daar nog te gaan fotograferen. We wilden ook nog kijken bij "Het bosje van Staf"en het "Koeverbos". Bij eerst genoemde was niets te zien, maar bij het Koeverbos werden we getrakteerd op een show van Herten en Moeflons. Al met al een geslaagde dag, voor herhaling vatbaar!






Banner