Leaderboard
728x15

Scheveningen Deel I - Sealife en de hoge Iso's!!!

Large Rectangle

Zaterdag 7 januari j.l. een dagje Scheveningen gedaan met Cristien
De bedoeling was foto's te maken in Sealife het zeeaquarium in Scheveningen en daarna nog even over het strand, daar is altijd wel iets te fotograferen. Het stormde, enorme golven en witte schuimkoppen op het water en strand...maar we wilden toch eerst naar Sealife...
we hadden daar afgesproken met 2 andere bloggers Loes en Yvonne.
Vroeg op voor ons, vertrek trein om 6.45 uur en om 10.51 stapten we uit de tram
voor het Circustheater in Scheveningen, Loes en Yvonne waren nog niet gearriveerd. voor hen was het haast en thuis wedstrijd,  zij kwamen met de auto.
Na de kennismaking  hebben  we eerst een lekker kopje koffie/thee gedronken en gezellig gekletst in een strandtent voor het Kurhaus...Daarna doorgelopen naar Sealife wat vlak naast het Kurhaus ligt.
Nu had ik in de week ervoor net gelezen dat je absoluut niet mocht flitsen...een tegenvaller, we hadden n.l. flink geoefend met onze flitsers,  er zat dus niets anders op dan de  ISO's flink omhoog te schroeven
Het was nog donkerder dan ik had gedacht, nog hogere ISO's , en dus  nog meer ruis...Iedereen lekker aan de slag, we hebben ons daar echt prima vermaakt!!
Het was een mooie onderwaterwereld verdeeld over ruim 50 aquaria, heb er veel foto's gemaakt, die ik bij thuiskomst grotendeels in de prullenbak heb gedumpt...erg jammer, heb er een stuk of 10 die ik na bewerking de moeite van het plaatsen dan nog wel waard vond....ofschoon beter kan altijd ;)
Heb er 2 blogjes van gemaakt, 1tje van het strand en 1tje van Sealife....Bij deze het 1ste deel ........ Sealife en de hoge Iso's!!!!!

Natuurlijk vergeten om te kijken wat voor vis dit is!


Rog!



Erg leuk was de onderwatertunnel, met Haaien en een heel groot zeeschildpad, het was ook erg druk in de tunnel!!



Geel....en mooi!!


Een soort van aal die in een hol zat


Blauw...ook heel mooi


De tunnel hier was echt van alles te zien


Zeepaardjes!


Zeepaardjes!


In de tunnel werd druk gefotografeerd!!


De foto's zijn gemaakt met mijn 50 mm f 1,4 

Iedereen bedankt voor het bekijken en reageren op m'n vorige blog!

Lg, Nieske
Banner